HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Szállítási díj

A leadott rendeléseket ingyenesen szállítjuk ki!

Szállítási területeink

Budapest, Dunakeszi, Fót, Göd, Mogyoród, Budakalász, Pomáz, Pilisborosjenő, Szentendre, Leányfalu, Tahitótfalu, Csobánka, Gödöllő, Vác, Vácduka, Csörög, Sződ és Sződliget

Minimum rendelési összegek

Budapest 5.000 forint

Dunakeszi, Fót, Göd, Mogyoród, Budakalász, Pomáz, Pilisborosjenő, Szentendre, Leányfalu, Tahitótfalu, Csobánka, Gödöllő, Vác, Vácduka, Csörög, Sződ és Sződliget 7.500 forint

A kiszállítás időpontja

Miután webáruházunkban leadtad rendelésed, munkatársunk telefonon felveszi veled a kapcsolatot és pontosítja a számodra legmegfelelőbb szállítási napot és időszakot.

Mivel és hogyan szállítunk

Munkatársaink cégünk saját gépjárműveivel szállítják a megrendelt termékeket, melyek csomagolása és szállítási környezete megfelel az érvényben lévő előírásoknak. 

Rendelések, melyek alkohol tartalmú terméket tartalmaznak

Az érvényes hatósági szabályozásnak megfelelően, azon rendeléseket, amelyek alkohol tartalmú terméket is tartalmaznak, munkatársunk csakis és kizárólag 18-ik életévét betöltött személy számára adhatja át.

COVID 19

Cégünk munkatársai folyamatosan és ellenőrzötten eleget tesznek a COVID 19 vírus miatti előírásoknak, útmutatásoknak. Használják a maszkot és a gumikesztyűt, valamint a fertőtlenítőszeres tisztítószereket.

Kérjük, ha lakóhelyed hatósági karantén alá került, mihamarabb tájékoztass minket.

Ügyfélkapcsolat, visszajelzés

Ha bármi kérdésed-észrevételed felmerülne, kérjük keress minket elérhetőségeink bármelyikén.


*Kérjük, rendelés előtt tekintsd meg vállalkozásunk Általános szerződési feltételeit és az Adatkezelési tájékoztatót!