HIPER DONKEY

Élelmiszer és vegyiáru kiszállítás

Hiper Donkey kereskedelmi törekvései megegyeznek azzal az igénnyel, hogy teljes körű szolgáltatást kapjanak mindazok, akik otthonukból kivánnak vásárolni, kényelmi vagy akár megtakarítási szempontok szerint.

Akár megtakaríthatsz is az Online webáruházunkkal. Közlekedés, sorban állás, tülekedés és a cipekedéstől is megkímélünk. Korszerűségen és kényelmen felül a virushelyzetre való reagálást is célnak tekintjük.

Amennyiben a vásárlás körülményeit viszontagságosnak és kiszolgáltatottnak véled, akkor ennyiben is a segítségedre leszünk a közeljövőben.

A bolthálózatunk 15 éves kiskereskdelemi tapasztalatai alapján mind élelmiszerben, mind háztartási vegyiáruban is kellő és erős választékot kínálunk neked.

Akcióinkkal és kellően versenyképes optimalizált árainkkal biztosítjuk a szolgáltatásunkat olyan előnyökkel mint az igény szerinti felmerülő kiemelten gyors kiszállítás opció.

 

Regisztrációra sincs szükséged, ha csak kipróbálnád a Hiper Donkey -t, akkor lehetőséged van regisztráció nélkül is rendelni.

Gondosan válogatunk neked zöldséget vagy gyümölcsöt. Ha gondod van a minőséggel visszaküldheted, vagy levásárolhatod legközelebb.


Telefonos ügyfélszolgálatunkon bármilyen kérdésedre válaszolunk.

Várjuk hívásod!